Ervaringen met Boermans & de Vries Uitvaartzorg

We kijken er met een goed gevoel op terug

Alweer bijna een halfjaar geleden dat jij ons vijfen hebt bijgestaan tijdens het overlijden van us heit. We kunnen er allemaal met een heel goed gevoel op terug kijken. Er is alle ruimte geweest voor een lolletje samen met jou en het door jou op een natuurlijke manier meedraaien in onze emoties. We hebben op een prettige manier afscheid kunnen nemen en de dagen er naartoe zijn heel waardevol geweest. Nogmaals dank!

Rianne Otter

Reageert snel en voelt vertrouwt

Fijn in contact en voelt vertrouwt. Reageert vlot (wat ik erg fijn vond). Mijn man had ook alle vertrouwen in je. Je hebt me kunnen steunen waar nodig of waar ik het je eigenlijk vroeg. Ik heb niets negatiefs te melden, we hebben samen een mooie uitvaart/afscheid kunnen verzorgen voor Daniël. Zoals hij zou zeggen: het was geen afscheid. Bedankt voor alles!

Elise Maat-Snijder

Leo is zichzelf en neemt alle tijd

Wij vonden Leo Boermans zeer prettig in de omgang. Heerlijk zichzelf, nam alle tijd, beantwoorde al onze vragen en heeft sowieso bij mij alle angsten weg genomen die ik had met de dood. Alles kon, niets was te gek. Hij betrok ook heel goed de kinderen erbij. Hij heeft ons overal bij betrokken en wij konden hem altijd bereiken. Hij reageerde ook heel snel op onze mailtjes en telefoontjes. Ik zou hem iedereen aanraden!

De heer Hoogstra

Inlevingsvermogen

Leo heeft mij geholpen het afscheid van mijn man Eltjen tot in de puntjes goed te regelen. Het afscheid van je dierbare is het laatste wat je voor hem kunt doen. Eltjen en ik hadden samen het nodige vooraf al besproken en met de professionele, warme en integere steun en begeleiding van Leo is het een waardig en mooi afscheid geworden.

Leo verraste mij in positieve zin ook een aantal keren bij het afscheid, doordat hij inlevingsvermogen heeft en weet waar hij iemand, in het grote verdriet, een lichtpuntje kan geven. Ook de wijze waarop hij kinderen betrekt bij het afscheid is heel erg waardevol!

Leo, nogmaals hartelijk dank!!! Ik beveel Leo van harte aan!

Teikje de Vries

Betrokken en warm

Leo heeft ons op uitstekende wijze ondersteund door de organisatie van het afscheid van onze moeder op zich te nemen. Hij deed dit met warmte en betrokkenheid. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

Willy Elsinga, mede namens de rest van de familie

Schrijf hier uw review

Maak de uitvaart bespreekbaar