Ervaringen met Boermans & de Vries Uitvaartzorg

Integer, professioneel en menselijk

Beste Leo, regelmatig kom ik je tegen in de krant en online via LinkedIn bijvoorbeeld. Het eerste wat ik denk als ik je zie is het overlijden van mijn jongste broer en het tweede is een herinnering aan een heftige periode die jij hebt begeleid. Integer, professioneel en menselijk. Gek genoeg durf ik bijna te zeggen dat ik er een ‘goede’ herinnering aan heb, naast het verdriet om mijn broer. Als ik je op het water tegenkom dan steek ik mijn hand niet op maar krijg je een diepe buiging!

Klaas Pieter Derks

We kijken er met een goed gevoel op terug

Alweer bijna een halfjaar geleden dat jij ons vijfen hebt bijgestaan tijdens het overlijden van us heit. We kunnen er allemaal met een heel goed gevoel op terug kijken. Er is alle ruimte geweest voor een lolletje samen met jou en het door jou op een natuurlijke manier meedraaien in onze emoties. We hebben op een prettige manier afscheid kunnen nemen en de dagen er naartoe zijn heel waardevol geweest. Nogmaals dank!

Rianne Otter

Reageert snel en voelt vertrouwt

Fijn in contact en voelt vertrouwt. Reageert vlot (wat ik erg fijn vond). Mijn man had ook alle vertrouwen in je. Je hebt me kunnen steunen waar nodig of waar ik het je eigenlijk vroeg. Ik heb niets negatiefs te melden, we hebben samen een mooie uitvaart/afscheid kunnen verzorgen voor Daniël. Zoals hij zou zeggen: het was geen afscheid. Bedankt voor alles!

Elise Maat-Snijder

Leo is zichzelf en neemt alle tijd

Wij vonden Leo Boermans zeer prettig in de omgang. Heerlijk zichzelf, nam alle tijd, beantwoorde al onze vragen en heeft sowieso bij mij alle angsten weg genomen die ik had met de dood. Alles kon, niets was te gek. Hij betrok ook heel goed de kinderen erbij. Hij heeft ons overal bij betrokken en wij konden hem altijd bereiken. Hij reageerde ook heel snel op onze mailtjes en telefoontjes. Ik zou hem iedereen aanraden!

De heer Hoogstra

Inlevingsvermogen

Leo heeft mij geholpen het afscheid van mijn man Eltjen tot in de puntjes goed te regelen. Het afscheid van je dierbare is het laatste wat je voor hem kunt doen. Eltjen en ik hadden samen het nodige vooraf al besproken en met de professionele, warme en integere steun en begeleiding van Leo is het een waardig en mooi afscheid geworden.

Leo verraste mij in positieve zin ook een aantal keren bij het afscheid, doordat hij inlevingsvermogen heeft en weet waar hij iemand, in het grote verdriet, een lichtpuntje kan geven. Ook de wijze waarop hij kinderen betrekt bij het afscheid is heel erg waardevol!

Leo, nogmaals hartelijk dank!!! Ik beveel Leo van harte aan!

Teikje de Vries

Schrijf hier uw review

Maak de uitvaart bespreekbaar