Ervaringen met Boermans & de Vries Uitvaartzorg

Uitvaartzorger van de buitencategorie

Alle goede woorden van de reviews voor Leo Boermans kan ik van harte onderschrijven. Bij het overlijden van mijn man, Meindert Adema, was hij er niet alleen meteen, maar zijn hele doen en laten straalde warmte uit en professionaliteit. Een perfecte balans. Er kunnen veel woorden gezegd worden over hoe Leo alles begeleid heeft, maar ik vat het samen: Het verdriet wat er was en is bij het overlijden van mijn man is dragelijker geworden door de manier waarop Leo de hele uitvaart en alles daar omheen gestalte heeft gegeven. En ik denk dat dat het grootste compliment is wat je een uitvaartverzorger kunt geven. Voor mij en de kinderen is Leo een uitvaartverzorger van de buitencategorie.. Onze dank is groot

Anneke Adema ook namens de kinderen en kleinkinderen.

Flexibel, waardig en met respect.

Eelco de Vries ontzorg. Het is fijn als je te horen krijgt: “komt goed en is al geregeld”. Eelco stelt zich heel flexibel op tijdens de voorbereidingen en heeft een dosis mensenkennis en empathie in huis. Op de dag van afscheid verloopt alles juist heel waardig en met veel respect. We kunnen terug kijken op een heel mooi afscheid van onze moeder. Dank daarvoor.

Lysbeth Slotegraaf - van der Hem

Het had zo moeten zijn!

Leo, 8 maanden geleden heb ik jou (helaas) moeten leren kennen. Maar zoals de titel al zegt het had zo moeten zijn! Ik heb op 19 jarige leeftijd mijn vader verloren.. Maar ik heb ontzettend veel steun aan jou gehad! Dit was een hele hectische week. Ook omdat ik dit na mijn weten allemaal alleen moest regelen, maar toen kwam ik al snel in contact met jou. Ik kon veel samen met jou regelen! En ik mocht je altijd bellen.. van dat aanbod heb ik veel gebruik gemaakt, maar elke keer waren we weer een stapje verder! Toen wij alles besproken hadden gaf jij mij het advies om alles nu los te laten, want jij zou je best doen om alles naar mijn wensen te laten verlopen. En wat hebben we fijn afscheid gehad. Leo jij hebt een goed luisterend oor, maar je hebt ook een geweldig inlevingsgevoel. Jij doet je werk echt vanuit je hart!! Ik ben Boermans & De Vries uitvaartzorg ontzettend dankbaar!

Maar Leo, jij verdient een gouden lintje!

Merel Bloem & Familie

Iemand om op terug te vallen

Over 2 dagen is het alweer een jaar geleden dat onze pake, heit en vriend overleed. Hij had van te voren al Heslinga uitvaartzorg uitgekozen. Dit was meer dan terecht. Op het moment dat ik belde kreeg ik Leo Boermans aan de telefoon. gelijk vanaf dat moment staat hij voor je klaar en het maakt niet uit hoe vaak je hem teruggebeld met vragen, hij is er voor de nabestaanden. Wij kijken er met z’n allen erg mooi op terug. Boermans & de Vries Uitvaartzorg is zeker weten een goede keus!

familie Postma/Elsinga

Schrijf hier uw review

Maak de uitvaart bespreekbaar