Opbaring

In alle rust afscheid nemen

De dagen voor de uitvaart geven gelegenheid om heel persoonlijk en in alle rust afscheid te nemen van uw geliefde. Samen met familie en vrienden, of even helemaal alleen. Het laten opbaren van een overledene kan bijdragen aan het verwerkingsproces en de acceptatie van het verlies.

Opbaring: thuis of in onze rouwkamer in Heeg (nabij Sneek)

In overleg met de nabestaanden kan Boermans & de Vries Uitvaartzorg uw dierbare opbaren: thuis of in onze rouwkamer. Als u ons hiertoe opdracht geeft brengen wij de overledene naar de opbaargelegenheid. Daar verzorgen wij uw geliefde zorgvuldig, met respect. Het is ook mogelijk voor de nabestaanden bij de verzorging te helpen of het zelf te doen. Wij helpen u graag bij uw keuze en staan u, als die behoefte er is, bij tijdens het afscheid nemen.

Thuisopbaring

Steeds meer nabestaanden kiezen ervoor om de overledene thuis op te baren. In de eigen omgeving afscheid nemen is heel persoonlijk en intiem. U heeft dan alle tijd om met nabestaanden samen te komen in een vertrouwde omgeving. Het kan troostrijk zijn om in alle rust thuis van uw geliefde afscheid te nemen.

Tegenwoordig kan een overledene op veel verschillende manier thuis worden opgebaard, bijvoorbeeld op bed of in een door u uitgekozen kist in de slaap- of huiskamer. Zodat u de beste keuze kunt maken, nemen wij graag alle mogelijkheden uitgebreid met u door en adviseren u indien nodig.

Opbaring in onze rouwkamer

Uw overledene laten opbaren in de rouwkamer kan rust geven. Wij verzorgen alles voor u, zodat zich compleet kunt richten op het afscheid nemen met familie en vrienden.

In onze rouwkamer in Heeg kunnen nabestaanden rekenen op alle privacy, rust en als u daaraan behoeft heeft, steun. Afscheid nemen van uw dierbare in onze rouwkamer kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.