Boermans & de Vries Uitvaartzorg

Meindert Heslinga is de oprichter van de in 1988 ontstane uitvaartonderneming Heslinga Uitvaartzorg. Jarenlang heeft hij het bedrijf op een niveau gebracht waar het vandaag de dag staat. Op 1 januari 2017 is Eelco de Vries (Eelco de Vries Uitvaartverzorging) als compagnon toegetreden in het bedrijf en heeft hij samen met Meindert vele uitvaarten mogen verzorgen. Meindert heeft te kennen gegeven het bedrijf in 2021 van de hand te willen doen, en vanaf dat moment (1 januari 2021) hebben Eelco de Vries en Leo Boermans (Boermans Uitvaartzorg) het bedrijf overgenomen en zetten dit voort met hun jarenlange ervaring als uitvaartverzorgers. Meindert gaat genieten van zijn welverdiende vrije tijd!

Vanaf heden verzorgen wij dus uitvaarten onder de naam: Boermans & de Vries Uitvaartzorg

“Bij het verzorgen van een uitvaart zijn wij als uitvaartverzorger vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en daarna,
het aanspreekpunt voor de naasten. Wat kan het voor een Fries dan fijn zijn dit in je eigen taal te verzorgen”.

Begrafenis

Begrafenis regelen
Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Ik help u een passend afscheid en begrafenis te regelen.

Kosten van een begrafenis
Als het gaat om de kosten voor een begrafenis is het goed om te weten waar u aan toe bent. Daarom maak ik altijd een begroting voor u en spreek ik alles met u door. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. De tarieven van begraafplaatsen verschillen onderling. Wilt u weten naast de kosten voor een begrafenis, wat de kosten voor een graf zijn in uw omgeving? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik ben er voor u
Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Wij helpen u graag en weten wat er mogelijk is binnen uw omgeving. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0515 -85 57 57 of per mail via info@bvuitvaartzorg.nl

 

“Ik wil laten zien dat ik een uitvaart persoonlijk kan maken en een betekenis kan geven”

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden van een begrafenis?