• Rouwvervoer

Rouwvervoer

Begeleid uw dierbare met een rouwstoet na de uitvaartdienst

Na de uitvaartdienst kan uw dierbare naar de laatste rustplaats worden gebracht. U en andere nabestaanden begeleiden de overledene daarheen.

Rouwvervoer: op persoonlijke wijze naar de laatste rustplaats

Een uitvaart is een persoonlijk afscheid van een unieke geliefde. De tijd dat een rouwstoet alleen maar kon bestaan uit grote zwarte auto’s en bijhorende volgauto’s is voorbij. De rit naar de laatste rustplaats kan tegenwoordig ook een weergave zijn van de gewoontes, herinneringen en wensen van de overledene.

Naast de traditionele vervoermiddelen in stemmig zwart of grijs, kunt u ook kiezen voor andere vervoersmiddelen die de wensen, hobby’s of het beroep van de overledene weerspiegelen. Denk bijvoorbeeld aan een nostalgische rouwkoets, een boerenkar, een motor met zijspan of zelfs een uitvaartbus of praam.

Een persoonlijke rouwstoet kan ook heel klassiek zijn. Bijvoorbeeld met een prachtige, klassieke uitvaartkoets, getrokken door een span paarden. Zoals u ziet is er veel mogelijk. Bespreek daarom uw wensen en ideeën met ons, dan zorgen wij ervoor dat deze naar voren komen in de rouwstoet.

Sinds 2023 zijn wij in het bezit van een volledig electrische rouwauto. Op deze wijze kunnen wij een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor de generaties na ons. Daarnaast is het ook fijn om met een stille auto de rouwrit te verzorgen.