Ervaringen met Boermans & de Vries Uitvaartzorg

Warm en toegankelijk

Begin dit jaar hebben wij onverwacht afscheid moeten nemen van mijn lieve zus, In eerste instantie zou alles online geregeld worden via de verzekeraar. Dit voelde beslist niet goed voor ons allemaal, dus heb ik Boermans en De Vries benaderd. Leo dacht gelijk in mogelijkheden en zo werd alles snel en heel persoonlijk geregeld.

Wat zijn wij dankbaar voor deze begeleiding, Leo voelde ons goed aan en er is een prachtige rouwkaart gemaakt en een hele mooie dienst gerealiseerd.

Ik heb de dienst onlangs terug gekeken, hoe verdrietig het ook was/is. Het was echt heel mooi. Nogmaals bedankt allemaal.

Groet Hester Witbraad

Hester Witbraad

300% inzet!

Wij hebben de heer Leo Boermans gehad, een geweldige man. Een goed luisterend oor en veel vertellen hoe en wat we kunnen doen. Elke dag contact, dit is een man die voor 300% zijn werk goed doet. Kortom: Leo is een geweldige uitvaartleider. Met alle dank voor de heer Leo Boermans.

Huite Talsma

Kon niet beter!

Vooral omdat Leo Boermans ons heel goed heeft bijgestaan en alles tot in de puntjes verzorgd heeft. Het kon naar ons idee niet beter!

Familie Heddema

Prima begeleiding

Wij zijn prima begeleid door Leo Boermasn. Hij begreep precies onze gedachten en de persoon die Anneke was toen ze nog leefde.

Eelke Amsing

Integer, professioneel en menselijk

Beste Leo, regelmatig kom ik je tegen in de krant en online via LinkedIn bijvoorbeeld. Het eerste wat ik denk als ik je zie is het overlijden van mijn jongste broer en het tweede is een herinnering aan een heftige periode die jij hebt begeleid. Integer, professioneel en menselijk. Gek genoeg durf ik bijna te zeggen dat ik er een ‘goede’ herinnering aan heb, naast het verdriet om mijn broer. Als ik je op het water tegenkom dan steek ik mijn hand niet op maar krijg je een diepe buiging!

Klaas Pieter Derks

Schrijf hier uw review

Maak de uitvaart bespreekbaar