Ervaringen met Boermans & de Vries Uitvaartzorg

Waardevol afscheid

Na een ernstig ongeluk onverwacht afscheid moeten nemen van onze moeder en beppe. De grond onder onze voeten vandaan geslagen. Daarna de mededeling dat er uitvaartverzorger moet worden gebeld. Omdat wij Leo zijdelings kennen was onze eerste reactie; Leo vragen.

En wat was dat een goede zet. Hij heeft ons in alles begeleid, advies gegeven, er zijn bij het uitstrooien van de as en nazorg gedaan. Leo was daar waar hij op dat moment moest zijn. Zelfs op nieuwjaarsdag.

Achteraf van veel familie en vrienden gehoord dat het een hele mooie uitvaart was.

Leo, we hebben jou al vaker bedankt maar deze Bedankt! staat geschreven.

Anneke, Arjan en Allard

Warm en toegankelijk

Begin dit jaar hebben wij onverwacht afscheid moeten nemen van mijn lieve zus, In eerste instantie zou alles online geregeld worden via de verzekeraar. Dit voelde beslist niet goed voor ons allemaal, dus heb ik Boermans en De Vries benaderd. Leo dacht gelijk in mogelijkheden en zo werd alles snel en heel persoonlijk geregeld.

Wat zijn wij dankbaar voor deze begeleiding, Leo voelde ons goed aan en er is een prachtige rouwkaart gemaakt en een hele mooie dienst gerealiseerd.

Ik heb de dienst onlangs terug gekeken, hoe verdrietig het ook was/is. Het was echt heel mooi. Nogmaals bedankt allemaal.

Groet Hester Witbraad

Hester Witbraad

300% inzet!

Wij hebben de heer Leo Boermans gehad, een geweldige man. Een goed luisterend oor en veel vertellen hoe en wat we kunnen doen. Elke dag contact, dit is een man die voor 300% zijn werk goed doet. Kortom: Leo is een geweldige uitvaartleider. Met alle dank voor de heer Leo Boermans.

Huite Talsma

Kon niet beter!

Vooral omdat Leo Boermans ons heel goed heeft bijgestaan en alles tot in de puntjes verzorgd heeft. Het kon naar ons idee niet beter!

Familie Heddema

Prima begeleiding

Wij zijn prima begeleid door Leo Boermasn. Hij begreep precies onze gedachten en de persoon die Anneke was toen ze nog leefde.

Eelke Amsing

Schrijf hier uw review

Maak de uitvaart bespreekbaar