Uitvaartverzorging

Na een overlijden kunt u verdoofd zijn door verdriet, maar er moet ook opeens veel worden geregeld. Een (zware) periode waarin u alle hulp kunt gebruiken. Wij nemen u graag de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd centraal.

Betrokkenheid en een persoonlijke invulling
In ons werk als uitvaartverzorger staat betrokkenheid bij ons voorop. Dit betekent dat wij elke uitvaart persoonlijk maken, bijvoorbeeld bij het openen van de dienst. De indrukken die wij bij u in de dagen voor de uitvaart opdoen verwerken wij in ons welkomstwoord.  Daarnaast onderhouden wij dagelijks contact met u, vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart. Maar bij betrokkenheid hoort voor ons ook dat wij ons terug weten te trekken als de familie tijd met elkaar nodig heeft.

Rust creëren
Wat wij ook belangrijk vinden, is rust creëren. Nabestaanden hebben wel eens het idee dat alles op dag een geregeld moet worden, zeker als een overlijden plotseling is. Als de familie nog niet weet of de overledene begraven of gecremeerd wil worden, dan hebben we daar op een later moment contact over. Dan hebben we misschien wat minder tijd om het een en ander te regelen, maar wel meer bedenktijd. Wij komen elke dag bij u terug, zodat we alles stap voor stap behandelen. Daarbij horen wij graag wat u wilt, en wat u van ons verwacht. Ook als dat betekent dat u zelf de hele dienst wilt verzorgen. Wij zijn er voor u als back-up.

“Ik wil laten zien dat ik een uitvaart persoonlijk kan maken en een betekenis kan geven”

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden van uitvaartverzorging?