Uitvaartverzorging

Na een overlijden kunt u verdoofd zijn door verdriet, maar er moet ook opeens veel worden geregeld. Een (zware) periode waarin u alle hulp kunt gebruiken. Ik neem u graag de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd centraal.

Betrokkenheid en een persoonlijke invulling
In mijn werk als uitvaartondernemer staat betrokkenheid bij mij voorop. Dit betekent dat ik elke uitvaart persoonlijk maak, bijvoorbeeld bij het openen van de dienst. De indrukken die ik bij u in de dagen voor de uitvaart opdoe verwerk ik in mijn welkomstwoord. Mijn ervaring als uitvaartspreker helpt mij hierbij. Daarnaast kom ik elke dag bij u langs of bel ik u, vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart. Maar bij betrokkenheid hoort voor mij ook mijzelf terugtrekken als de familie tijd met elkaar nodig heeft.

Rust creëren
Wat ik ook belangrijk vind in mijn werk als uitvaartondernemer, is rust creëren. Nabestaanden hebben wel eens het idee dat alles op dag een geregeld moet worden, zeker als een overlijden plotseling is. Als de familie nog niet weet of de overledene begraven of gecremeerd wilde worden, dan hebben we daar op een later moment contact over. Dan hebben we misschien wat minder tijd om het een en ander te regelen, maar wel meer bedenktijd. Ik kom elke dag bij u terug, zodat we alles stap voor stap behandelen. Daarbij hoor ik graag wat u wilt, en wat u van mij verwacht. Ook als dat betekent dat u zelf de hele dienst wilt verzorgen. Ik ben er voor u als back-up.

“Ik wil laten zien dat ik een uitvaart persoonlijk kan maken en een betekenis kan geven”

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden van uitvaartverzorging?

Print Friendly, PDF & Email