Leo Boermans

Vele jaren was ik werkzaam in de commerciële sector. In september 2012 werd ik geconfronteerd met het overlijden van mijn moeder. De wijze waarop de uitvaartverzorgster de uitvaart van mijn moeder vorm heeft gegeven, heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ik was in mijn dagelijkse leven alleen maar bezig met ‘sales’ en realiseerde mij dat ik meer voldoening dacht te gaan halen uit een functie waarbij ik sociaal nuttiger kon zijn. In december 2012 ben ik een studie begonnen en zo maakte ik, theoretisch, kennis met het uitvaartvak. Nadat ik deze studie had afgerond ben ik als franchisenemer bij een grote onderneming in Nederland aan de slag gegaan. Na 5 jaar was het de tijd om eigen keuzes te maken en is Boermans Uitvaartzorg geboren. Na een jaar intensief te hebben samengewerkt met Eelco de Vries, hebben we besloten de handen ineen te slaan en samen het bedrijf Boermans & de Vries Uitvaartzorg in het leven te roepen.

Friese taal

Belangrijk in dit vak is dat je goed kunt luisteren en daarin heb ik ruime ervaring opgebouwd in mijn arbeidsverleden. Ik woon al mijn gehele leven in Friesland. Ik heb me er altijd thuis gevoeld en ben verknocht aan deze provincie en al haar culturen. Wat ik ook belangrijk vind is de Friese taal. Bij het verzorgen van een uitvaart ben ik als uitvaartverzorger vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en daarna, het aanspreekpunt voor de naasten. Wat kan het voor een Fries dan fijn zijn dit in je eigen taal te verzorgen.

Kwalitatief hoogstaande uitvaartverzorging

Elke keer weer kom ik thuis met een voldaan gevoel. Dat ik met mijn talent iets kan betekenen voor de medemens, geeft mij een bijzonder gevoel. Bij Boermans & de Vries Uitvaartzorg kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande uitvaartverzorging. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een juist wat meer eigentijds afscheid. Ik wil laten zien dat ik een uitvaart persoonlijk kan maken en een betekenis kan geven. Een afscheid waarna de nabestaanden verder kunnen, met de herinnering van hun dierbare in hun hart. Ook kunt u bij mij terecht voor een voorregelgesprek. Ik leg dan samen met u uw uitvaartwensen vast.