Ervaringen met Boermans & de Vries Uitvaartzorg

Alles op ons eigen tempo

Leo heeft de uitvaart van ‘ús heit’ verzorgd. Wij hadden geen idee wat dat allemaal ging inhouden, maar Leo heeft ons fantastisch begeleid in een voor ons zware tijd. Alles op ons tempo, heel fijn! Hoe de kleinkinderen van heit werden betrokken zonder dat ze aanwezig waren, is heel mooi bedacht door Leo! Een eerlijke, fijne en rustige uitvaartverzorger waar niets te veel of te gek is.

Sanne de Jong

Leo is laagdrempelig en empatisch

Leo Boermans heeft ons, bij het overlijden van onze zoon, heel goed geholpen in een stressvolle en emotionele periode. Leo is vriendelijk, laagdrempelig en empatisch, met ook veel aandacht voor de (klein)kinderen. Hij heeft ons, als familie, door een zware tijd geloodst!

Karel en Jelly van der Zwan

Voortreffelijke verzorging van de uitvaart

Graag wil ik u uitdrukkelijk bedanken voor de voortreffelijke wijze waarop u mijn broer zijn uitvaart hebt vormgegeven en geleid.

Dhr G.J. Grootveld

Persoonlijke aandacht voor de kinderen (5 en 7 jaar)

De verzorging van de uitvaart door Leo Boermans hebben wij als bijzonder prettig ervaren.

Hij legt alles rustig en duidelijk uit en informeert iedereen stap voor stap op wat komen gaat. Dit was erg fijn voor ons, nu we in deze voor ons ‘onbekende’ situatie beland waren.

Leo had persoonlijke aandacht voor de omstandigheden en in het bijzonder hoe hij de kinderen (5 en 7 jaar) erbij betrokken heeft. Zowel in de voorbereidingen als tijdens de uitvaart. Ze waren echte ‘hulpjes’ van Leo. Hij komt nadien nog steeds voor in tekeningen en verhalen van de kinderen.

Hij is “dag en nacht” bereikbaar via WhatsApp, mail en telefoon. Heel fijn en geruststellend!

Wij hebben op een bijzondere wijze afscheid kunnen nemen, dankzij de steun en begeleiding van Leo.

Richard en Tjitske

De kaars die u heeft gemaakt, werd erg gewaardeerd!

Ik wil u laten weten dat de familie heel tevreden was over de uitvaart van mijn oom. U heeft het mooi op weten te vullen met wat extra muziek en mooie woorden.

De kaars die u heeft gemaakt, werd in het bijzonder gewaardeerd, niet alleen door mijn tante. Een heel lieve attentie van u, dank u wel daarvoor. Mijn tante heeft de kaars samen met de rouwkaart en een roos op een kastje in de woonkamer gezet waar ze hem goed kan zien.

Een uitvaart regelen onder de huidige omstandigheden en in de situatie van mijn oom en tante in het bijzonder was niet makkelijk, maar u heeft ons er geweldig bij geholpen. Ik hoorde van mijn vader dat u bepaalde kosten op u genomen heeft. Dat vind ik heel bijzonder en onze dank daarvoor is groot.

Isabella Grootveld-Buijsman

Schrijf hier uw review

Maak de uitvaart bespreekbaar