Boermans Uitvaartzorg is ‘geboren’

Friesland is een nieuwe uitvaartonderneming rijker. Leo Boermans verzorgt uitvaarten onder de naam: Boermans Uitvaartzorg.

Leo is geen onbekende in het vak, want hij verzorgde reeds jaren uitvaarten voor een grote organisatie in Nederland. Leo had altijd de wens om als onafhankelijk uitvaartverzorger te werken, en deze stap heeft hij dan nu daadwerkelijk gezet.

“Je kunt echt wat betekenen voor je medemens. Mensen weten vaak niet wat er allemaal mogelijk is”, geeft Leo aan. Hij denkt graag mee in mogelijkheden en deinst niet terug voor een stukje uitdaging. “Laatst heb ik een uitvaart mogen verzorgen in een schuur. Naast het verzorgen van alle zaken rondom de uitvaart, moest ik ineens in gesprek met een tentenbouwer, cateraar, en geluidstechnicus. De uitvaart werd erg bijzonder, en dat maakt mijn vak interessant. Ook kan ik voldoening halen uit de kleinere uitvaart, zo herinner ik me een uitvaart waarbij een mevrouw 99 jaar is geworden. Al haar naasten waren haar ontvallen en er was een kleine familie over. We hebben met elkaar herinneringen opgehaald in de kamer van deze mevrouw, en samen met de familie en verzorgend personeel koffie gedronken. Het was iets wat paste bij het leven van deze mevrouw.”

Kortom; Boermans Uitvaartzorg is er voor iedereen. “U hoopt mij nooit nodig te zijn, maar als dat wel het geval is, dan ben ik er voor u” aldus Leo.

Bent u gebonden aan een budget, verzekering of lidmaatschap? Ook dan kunt u terecht bij Boermans Uitvaartzorg. Tevens kunt u bij Leo terecht voor een voorregelgesprek. Leo zal dan samen met u uw uitvaartwensen vastleggen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Leo Boermans via 06-228 38 213 (dag en nacht bereikbaar) of info@bvuitvaartzorg.nl