Jan de Boer

23 November 1958

17 Augustus 2023

Laat hier uw condoleance achter voor de familie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 50 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Berichten

 1. Jan Swennen schreef:

  Beste familie,sterkte Jan was een fijne collega. Hij was een goede vakman. Heb goede herinneringen aan Jan

 2. Willem de Groot schreef:

  Beste familie, veel sterkte de komende tijd en gecondoleerd met het overlijden van Jan. Ik heb veel mooie herinneringen aan de vriendschap met Jan. Vanaf de lagere school tot en met de middelbare school heel veel samen gedaan. Mooie momenten zoals schaken in Hichtum, fietsen met Jan en zijn snelle broers. Hierdoor koos ik ervoor om de Kreidler die ik voor mijn verjaardag kreeg om te ruilen voor een racefiets. Samen in een Volkswagen Kever of Golf vakanties vieren in Frankrijk. Al die verschrikkelijke bergen in de Alpen beklimmen. Prachtig. De laatste jaren wel minder contact maar in Eindhoven gingen we steevast darten en biljarten. De mooie herinneringen aan kalme Jan met zijn vriendelijke karakter zijn blijvend.

 3. Willem de Groot schreef:

  Beste familie, veel sterkte de komende tijd en gecondoleerd met het overlijden van Jan. Ik heb veel mooie herinneringen aan de vriendschap met Jan. Vanaf de lagere school tot en met de middelbare school heel veel samen gedaan. Mooie momenten zoals schaken in Hichtum, fietsen met Jan en zijn snelle broers. Hierdoor koos ik ervoor om de Kreidler die ik voor mijn verjaardag kreeg om te ruilen voor een racefiets. Samen in een Volkswagen Kever of Golf vakanties vieren in Frankrijk. Al die verschrikkelijke bergen in de Alpen beklimmen. Prachtig. De laatste jaren wel minder contact maar in Eindhoven gingen we steevast darten en biljarten. De mooie herinneringen zijn blijvend.

 4. Jan Fokkens en Trijntje de Jong schreef:

  Rommy, broers, zus en familie gecondoleerd. Wij wensen jullie alle steun en sterkte toe bij het verwerken van het verlies van Jan.

 5. Bonne en Hieke Speerstra schreef:

  Beste famylje de Boer en fierdere neisten, Yn it foarste plak wolle wy us meilibjen toane mei it ferlies fan jimme broer/ sweager en omke Jan. Wy wisten allegearrre wol dat syn sunens efterut gong mar dochs komt san barren bot oan. Jan, de earste fan de broers en susters de Boer. Wy winskskje jimme in weardefol ôfskie ta en dat de goede oantinkens oan Jan jimme ta treast weaze meie. Groet fan Bonne en Hieke.

 6. Bonne en Hieke Speerstra schreef:

  Beste famylje de Boer en fierdere neisten, Yn it foarste plak wolle wy us meilibjen toane mei it ferlies fan jim broer/ sweager en omke Jan. Wy wisten allegearrre wol dat syn sunens efterut gong mar dochs komt san barren bot oan. Jan, de earste fan de broers en susters de Boer. Wy winskskje jimme in weardefol ôfskie ta en dat de goede oantinkens oan Jan it gemis ferlichtsje meie. Groet fan Bonne en Hieke.

 7. Fam. CG Hilhorst schreef:

  Teake en Sijke en oare broers en sussen gecondoleerd en sterkte tawinske mei it ferlies fan jimme broer Jan.

 8. Wim van As schreef:

  Beste Allemaal, Gecondoleerd met dit grote verlies. In gedachte ben ik bij jullie. Jan was lange tijd in de jaren ’90 collega van mij en woonde bij mij in de Halvemaanstraat te Eindhoven. Herinner mij Jan toen we gingen trivianten en hij vragen wist te beantwoorden waarvan wij nog nooit van gehoord hadden.. Herinner mij Jan als back in het voetbalveld. Hij deed iedereen verbazen, dat was Jan, compleet zichzelf en bijzonder.. Ook heb ik samen met hem en nog een vriend van ons (Addy van Dongen) de 4daagse gelopen begin jaren ’90 Zonder klagen en puur op karakter liep Jan de 4daagse uit. Een medaille voor Jan, voor zijn levenswijze en karakter. Hij was zeer bijzonder. R. I. P_Jan

 9. Jouke Punter schreef:

  In soad sterkte winske! Groet, Jouke Punter Bloemkamp

Brand een kaarsje

Jeroen en Sietske de Bos
22-08-2023

Addy van Dongen
19-08-2023

Wim van As
19-08-2023